4u2Play

4u2Play screenshots

Audio Playlist: Afspeellijst van audio files van de computer. Album foto en gedetailleerde informatie worden getoond voor het geselecteerde nummer.
Audio Playlist
Afspeellijst van audio files van de computer. Album foto en gedetailleerde informatie worden getoond voor het geselecteerde nummer.
Volume Popup: De volume regelaar komt tevoorschijn als op de volume knop wordt gedrukt. Links van de album foto ziet u de knoppen voor het sorteren, schudden en opslaan van de afspeellijst.
Volume Popup
De volume regelaar komt tevoorschijn als op de volume knop wordt gedrukt. Links van de album foto ziet u de knoppen voor het sorteren, schudden en opslaan van de afspeellijst.
Diashow: Diashow waarbij de belichtingsinformatie voor de geselecteerde foto wordt getoond. Bovenaan ziet u de uitklaplijst met beschikbare mediaspelers.
Diashow
Diashow waarbij de belichtingsinformatie voor de geselecteerde foto wordt getoond. Bovenaan ziet u de uitklaplijst met beschikbare mediaspelers.
Video Afspelen: Een video item op de afspeellijst, waarbij de technische informatie over de video onder het stilstaande beeld wordt getoond.
Video Afspelen
Een video item op de afspeellijst, waarbij de technische informatie over de video onder het stilstaande beeld wordt getoond.
Video speelt af op het volle scherm: Een video speelt af op het volle scherm. De balk met transport knoppen (vorige, stop, afspelen en volgende) wordt normaal gesproken automatisch verborgen, maar kan ook getoond blijven.
Video speelt af op het volle scherm
Een video speelt af op het volle scherm. De balk met transport knoppen (vorige, stop, afspelen en volgende) wordt normaal gesproken automatisch verborgen, maar kan ook getoond blijven.